Wednesday , September 23 2020
Lajmi i fundit

Gjakonoviq: NË KUVEND TË DISKUTOHET PËR TË GJITHA ÇËSHTJET E RËNDËSISHME

Bojan“Ekzistojnë kushtet për mbajtjen e mbledhjes së Kuvendit të Komunës së Ulqinit, jo vetëm me aktet të cilët janë ngushtë të lidhur me situatën aktuale shoqërore – ekonomike me rastin e pandemisë. Vendimin për caktimin e mbledhjes e solli kryetari i Kuvendit në Kolegjiumin e mbajtur sot dhe ajo do të mbahet me 27 maj, ndërsa klubi i këshilltarëve të PDS-së shprehu qëndrimin se e konsideron të nevojshëm diskutimin për të gjithë aktet për të cilët Komuna ose këshilltarët vlerësojnë se janë të rëndësishëm për momentin aktual”, tha kryetari i Klubit të Këshilltarëve të Partisë Demokratike të Socialistëve Ulqin Bojan Gjakonoviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top