Monday , September 21 2020
Lajmi i fundit

Gjatë katër muajve të parë të koronës: PAGESA MË E MIRË E TVSH-SË NË ULQIN

EuroPrej fillimit të epidemisë së koronavirusit në Ulqin regjistrohet pagesa më e mirë e tatimit mbi vlerën e shtuar (TVSH) në krahasim me vitin e kaluar, tregojnë të dhënat e Drejtorisë Tatimore.

Siç mëson OJQ „Aksioni për të Drejtën Sociale“, në Ulqin nga marsi deri në fund të qershorit janë paguar 6.000 euro më shumë TVSH se në të njëjtën periudhë gjatë vitit 2019.

Pagesa më e mirë e TVSH, sa i përket Bregdetit, ishte në Herceg Novi dhe në Tivat, ndrësa më e ulët në Budvë, Tivar dhe Kotorr.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top