Tuesday , June 2 2020
Lajmi i fundit

Gjatë sezonit: FURNIZIMI MË I MIRË ME RRYMË NË PLAZHIN E MADH DHE NË SHTOJ

Rryma elektrike, StrujaGjatë marsit janë ndërmarr aktivitet në realizimin e pesë projekte investuese, u deklarua Shërbimi për Komunikime Korporative të Sistemit Malazez të Elektroshpërndarjes (CEDIS).

Siç theksohet, gjatë muajit të kaluar është punuar në marrjen e dokumentacionit të nevojshëm për fillimin e punimeve në ndërtimin e tre linjave kabllore 10Kv (Plazhi i Madh 2 – Vëllazërim Bashkim, Plazhi i Madh 2 – Shën Koll dhe Plazhi i Madh – Maxho 2).

Vlera e përgjithshme e punimeve është rreth 668 mijë euro.

Veprimtaria themelore e CEDIS-it është shpërndarja e energjisë elektrike, ndërtimi dhe mirëmbajtja e objekteve dhe rrjeteve shpërndarëse. CEDIS distribuon energjinë elektrike për rreth 395 mijë konsumatorë në Mal të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top