Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

Gjeka: BUXHETIN DUHET TA MIRATOJË DHE REALIZOJË PUSHTETI I RI

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaKryetari i Partisë Demokratike (PD) Fatmir Gjeka deklaroi se pushteti i ri duhet të marrë përgjegjësinë për buxhetin e ri dhe realizimin e tij.

“Propozimi i mëparshëm, i cili për ne nuk është më aktual, u soll gjatë fushatës parazgjedhore dhe si i till nuk pasqyron nevojat e vërteta të qytetarëve dhe të shfrytëzuesve”, tha Gjeka për “Vijesti”.

Partia Demokratike e Socialistëve dhe Partia Demokratike kanë refuzuar të miratojnë propozim buxetin të cilin në fund të vitit të kaluar e përgatiti administrata lokale në largim.

Nga e hëna xhiro llogaria e Komunës së Ulqinit është në bllokadë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top