Monday , September 16 2019
Lajmi i fundit

Gjeka: DERI ME 1 GUSHT KISHIM MË SHUMË SE NJË MILION BUJTJE

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaDrejtori i Organizatës Turistike Fatmir Gjeka deklaroi se deri me 1 gusht në rivierën e Ulqinit janë regjistruar më shumë se një milion bujtje.

“Pres që këtë vit të kemi gjithsej rreth dy milion bujtje. Kjo do të thotë se ky do të jetë një vit rekord sa i përket lajmërimit të mysafirëve por edhe sa i përket numri të përgjithshëm të bujtjeve në qytetin tonë”, tha ai për Dnevne Novine.

Sipas fjalëve të tija, numri i mysafirëve të lajmëruar në këtë vit është më i lartë në krahasim me vitet e kaluara, që, siç theksoi, është rezultat i punës së përbashkët dhe të mirë organizuar të organeve kompetente shtetërore dhe shërbimeve dhe institucioneve lokale.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top