Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

Gjeka: PAGESA MË E MIRË E TAKSËS SË BANIMIT, DUHET MË SHUMË

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaDrejtori i Organizatës Turistike Fatmir Gjeka deklaroi se këtë vit u paguan rreth 355 mijë euro për taksë të banimit.
Sipas fjalëve të tija, kjo shifër është rreth tetë për qind më e lartë se vitin e kaluar kur u grumbulluan 326.522 euro.
“Përkundër kësaj, nuk mund të jemi të kënaqur, sepse mundet dhe duhet shumë më tepër”, tha Gjeka për “Dan”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top