Thursday , October 22 2020
Lajmi i fundit

Gjeka: S’DO T’JEMI PJESË E QEVERISË SË MALIT TË ZI NË TË CILËN ËSHTË FRONTI DEMOKRATIK

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaKumtesë për opinion e bartësit të listës së Koalicionit Shqiptarë “Bashkë një za” dhe deputetit në Kuvendin e Malit të Zi Fatmir Gjeka.

Koalicioni ynë qyshkur ka deklaruar se do të përkrahte qeverinë pakicë të udhëhequr nga URA dhe Demokratët.

Në përbërjen siç ajo paralajmërohet tani, pra me Frontin Demokratik si konstituentin më të madh të sajin, ne nuk dëshirojmë të bëjmë pjesë.

Prandaj, koalicioni ynë nuk bëri asnjëfarë negociatash për pjesëmarrjen në një qeveri të tillë. Çdo gjë tjetër është spekulim dhe konstruksion.

Nëse mandatari i ardhshëm na fton për bisedime, siç kërkon praktika e zakonshme demokratike, ne do ta njoftojmë me qëndrimin tonë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top