Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

Globus Art: NGA 1. SHTATORI PANAIRI I MADHË NË RANË

Panairi Globus Art1Shoqata e Artisteve dhe Artizaneve GLOBUS ART do te jete organizojë kryesor i Panairit Nderkombetar Arteve Vizuale, Artizanatit dhe Agrobiznesit.nga data 1-7 Shtator 2019 ne Shëtitoren e Plazhit te Vogël (Rane) Ulqin.

Ne kuadër te këtij Panairi I cili do te hapet me 1 Shtator ne 20:00 h. në afërsi te Xhamise se Detareve do te performojne grupet te folklorit dhe këngëtare  nga disa vende te rajonit.

E ftuara special e këtij evenimenti do te jete Aktorja dhe Moderatorja e njohur  me prejardhje Shqiptare nga Stambolli Mimoza Elezi e cila do jete edhe prezantuese e këtij programi. Ky eveniment është përkrahur nga Komuna e Ulqinit dhe Organizata Turistike Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top