Friday , September 20 2019
Lajmi i fundit

“Globus Art“: PANAIRE JAVËS SË ARDHSHME NË MOSTAR DHE ULQIN

MostarShoqata e Artisteve dhe Artizaneve “Globus Art”, me qender ne Ulqin, do te jete bashkorganizator i Panairit te 17-te Dani Trešnje” ne Mostar nga data 19-21 qershor dhe organizator kryesor i Panairit nderkombetare te arteve vizive, artizanatit dhe agrobiznesit me moton GLOBUS ART 2019. me datat 22-23 qershor ne shetitoren ne Rane te Ulqinit.

Ne Panairin e Mostarit Globus Art do te perfaqesoje ne kete  panair Artizane nga :Shqiperia, B & H, Serbia, Turqia, Mali Zi,Maqedonia etj.

Gjithashtu ne Ulqin do te marrin pjese te gjitha ata artizan te cilet do jene pjesmarres te Panairit te Mostarit, ndersa numri i pjesmarresve ne panairin e Ulqinit do te dyfishohet.

Panairi ne Ulqin eshte perkrahur nga Organizata Turistike e Ulqinit, Komuna e Ulqinit, po dhe po edhe nga sponsor tjere si: B. K. A., Fabrika Kurti, Keshilli Kombetare i Shqiptareve, Hotel Llolla dhe Pelican.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top