Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

Green Culture Fest nga e premtja në Ulqin: EDHE RAMBO AMADEUS NË ADË

Green-Culture-ForumFestivali tashmë tradicional “Green Culture Fest” prej nesër transferohet në Ulqin. Është paralajmëruar mbajtja e një sërë programeve, punëtorive dhe koncerteve interesante, si dhe aksioni i pastrimit të Adës së Bunës.

Përfaqësuesit e administratës lokale do të mbajnë prezantimin e zhvillimit të komunës së Ulqinit.

Të shtunën do të mbahet një sërë ligjëratash të shkurta dhe interesante të ekspertëve ekologjik, ndër të cilët janë edhe prof. Dr. Dragan Hajdukoviq dhe Antonije Pushiq – Rambo Amadeus.

Këtë mbrëmje do të shfaqet parapremiera e filmit: “In this Climate”, premiera zyrtare e të cilit është caktuar për datën 28 qershor në Njujork.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top