Tuesday , August 11 2020
Lajmi i fundit

Green life: ORGANIZOHET AKSIONI NË RRETHINËN E SHASIT

sHASI (2)OJQ Green Lige në fillim të kësaj jave realizoi aksionin e heqjes së shkurrës shumëvjeçare (Amorpha fruticosa) me banorët lokal në rrethinën e Liqenit të Shasit.

Pasi iu prezantuan karakteristikat invazive dhe të dëmshme të bimës, të tubuarit bashkë me anëtarët e kësaj organizate hoqën një numër simbolik të kësaj specie.

Ky aksion u realizua në kuadër të projektit “Përmirësimi i infrastrukturës turistike në zonën e Liqenit të Shasit”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top