Monday , July 15 2019
Lajmi i fundit

Green Sail: MOS TË HEDHIM MBETURINA, TË RUAJMË DETIN TONË

waste-in-the-adriatic (1)Iniciativa “Green Sail”, e cila bëri infografikun interesant në mënyrë që të tregojë për problemin e mospastrimit të Detit Adriatik dhe tentoi të vetëdijësojë ato që jetojnë pranë detit tonë dhe nga deti për këtë problem në rritje.

Pavarësisht për çdo gjë që mendojmë për Adriatikun, ai nuk bënë më pjesë në ujërat e kristalta siç ne dëshirojmë të jetë.

Prandaj, herën tjetër kur pa vetëdije e hudhni ndonjë mbeturinë në te – kujtoni këtë inforgrafikë dhe nxirreni jashtë…sepse do të nevojitet përjetësi e tërë që të dekompozohet.

Green Sail është organizatë jofitimprurëse e cila promovon turizmin e qëndrueshëm me theks në përdorim të përgjegjshëm ekologjik të Detit Adriatik dhe riciklim të mbeturinave.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top