Saturday , December 15 2018
Lajmi i fundit

Grekët pohojnë: ULQINI QËNDRON MBI NAFTË

NaftaMali i Zi në nëndetin e vet ka 51 miliard metër kub gaz natyror dhe 144 milion resurse të rrjedhshme, gjegjësisht 438 milion barela naftë. Këtë e tregoi raporti i vlerësuesit të pavarur për blloqet në nëndetin malazez, të cilët i menaxhon kompania Energean Oil & Gas.

Ky raport, siç u tha për CdM nga kjo kompani, vërteton vlerësimet që Mali i Zi “ri ulur” në nyjën e resurseve të çmuara të potencialit të pashfrytëzuar të Adriatikut lindor.

Energean është momentalisht i vetmi operator, me 100 për qind pjesëmarrje, në të ashtuquajturët blloqe në nëndetin e Ulqinit.

One comment

  1. Informat shum e mir …. Ta shkatrojn bregdetin sa ma shpejt se veç fjalan turista ta harrom per gjithmon timushin xhepat mir taaaa

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top