Thursday , August 13 2020
Lajmi i fundit

H.GJONI: PRAPË TË DISKUTOHET PËR FOSHNJOREN

Hadixha GjoniKryetarja e Klubit të këshilltarëve të Unionit demokratik të Shqiptarëve Hadixha Gjoni në Kolegjiumin e sotëm tek kryetari i Kuvendit komunal ka propozuar që në seancën e ardhshme të Kuvendit prapë të vendoset pika e rendit të ditës “Dhënia e tokës për ndërtimin e foshnjores së fëmijëve në Fushë të Ulqinit”.

Rikujtojmë se kjo pikë e rendit të ditës nuk morri shumicën e nevojshme në mbledhjen e Parlamentit të mbajtur në dhjetor të vitit të kaluar.

“Për shkak të rëndësisë së ndërtimit të një institucioni të tillë klubi i UDSH-së do të insistojë që ky propozim të dal prapë para këshilltarëve, duke u bazuar në Statutin dhe Rregulloren e Kuvendit komunal të Ulqinit”, tha Gjoni për Portalin Ul-info.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top