Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

Hapet filiali i Llovqen bankës: MERSIHËS DHE ADNANIT NJË MIJË EURO

Lovcen bankaTë hënën mbrëma në Plloçë, në praninë e një numri të madh të ftuarish, solemnisht u hap filiali i Llovqen bankës.

U.D. së drejtorit ekzekutiv dr. Vinko Nikiq tha se Llovqen banka është aty “që edhe në kohë të vështira, të përkrahë idetë e këtij popull”.

Të pranishmëve iu drejtuan edhe kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu dhe kryetarja e Këshillit të drejtorëve të Llovqen bankës Aleksandra Popoviq.

Në koktejin solemn u dha donacioni prej një mijë euro Afrim Resulbegoviqit për shërimin e fëmijëve të tij, Adnanit dhe Mersihës, të cilët me 4 qershor udhëtojnë për Turqi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top