Tuesday , June 18 2019
Lajmi i fundit

Haxhi Sulejmani: FTOHEN MARRËDHËNIET BRENDA KOALICIONIT

Sekretari gjeneral i Partisë demokratike Haxhi Sulejmani ka deklaruar që ekziston ftohja në marrëdhëniet mes partive të koalicionit në komunë të Ulqinit. “Kjo është pasoj e mosrespektimit të marrëveshjes së koalicionit. Tre subjekte PD, PSD dhe Aleanca qytetare ‘Perspektiva’ thonë që ajo nuk respektohet, FORCA mendon të kundërtën. Pra, tre mendojnë që nuk është mirë, ndërsa njëri që është”, tha Sulejmani të hënën në Radio Ulqin.

Sipas fjalëve të tija, marrëveshja e koalicionit ka paraparë që dy herë në muaj të takohen partnerët e koalicionit, por kjo nuk është respektuar. “Por, akoma ekziston mundësia e mbijetesës së koalicionit, por kjo nuk varet nga ne”, shtoi Sulejmani.

“Në Forcë duhet ta dinë që dikush i solli ato në pushtet në Ulqin”, tha zyrtari i PD-së duke theksuar se disa njerëz kur mbërrijnë në maje, harrojnë popullin.

Sulejmani tha që është i zhgënjyer me situatën ekonomike në komunë. “Nuk është mirë. Morëm një, pastaj kredinë e dytë, kemi zvogëluar rrogat, tani nënshkruam Planin e sanimit”, tha ai.

One comment

 1. Per cilat pike te marreveshtjes behet fjale?
  Apo thjesht nuk jen taku dhe i kan ftof marredhenjet!

  PD-ja ka sekretarin e financave dhe ka pergjegjesi te madhe sa i perket gjendjes ne buxhet.
  PD-ja ka edhe drejtorin ne ndermarrje komunale dhe ka pergjegjesi ne punesime dhe shpenzime pa terezi.\
  PD-ja ka policine komunale dhe ka pergjegjesi per rendin, ndertimin pa leje, parkimet, terasat pa leje..
  PD-ja ka menaxherin qe ka pergjegjesi per projektet zhvillimore.
  PD-ja ka kryetarin e kuvendit ku bihen te gjitha vendimet.
  PD-ja ka nenkryetarin e komunes qe ka pergjegjesi per sektoret qe udheheq.

  Zorerite nga PD-ja po ikijn nga pergjegjesite e tyre dhe si duket duan te vazhdojne me praktiken e tyre te vjeter.

  Zoteri Sulejmani ka qen cdo here ne maje sepse ishte sekretar ne UDSH e tani ne PD. E cdo here be pushtet, e cdo here duke ike nga pergjegjesia.

  E ne “maje” e ka pru populli i cili nje dite Inshallah ka me dit me vleresu ne baze te pergjegjesive dhe veprave.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top