Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

Haxhibeti: FURNIZIMI ME UJË DO TË NORMALIZOHET PAS ORËS 15

fuad-haxhibeti„Normalizimi i furnizimit me ujë për pjesën më të madhe të konsumatorëve në territorin e Komunës së Ulqinit pritet pas orës 15“, tha për Portalin Ul-info drejtori i „Ujësjellës dhe Kanalizimi“ Mr. Fuad Haxhibeti.

Ai shtoi se skuadrat e kësaj ndërmarrje punojnë për rikonstruktimin e rrjetit të ujësjellësit në Fraskanjel.

Probleme me furnizim me ujë nuk kishin konsumatorët në, të ashtuquajturat, zonat e larta të qytetit të cilët furnizohen me ujë nga sistemi i ujësjellësit rajonal.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top