Sunday , May 31 2020
Lajmi i fundit

Haxhibeti: NË SHTATOR PËR KRIPORE DHE KOMPLETIMIN E PARCELAVE

Dita e Ulqinit Fuad HaxhibetiKryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti ka deklaruar se gjatë muajit të ardhshëm do të mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Parlamentit lokale.

“Do të diskutojmë për Kripore dhe do të sjellim vendimin që, në bazë të Studimit të mbrojtjes, ajo të shpallet për Monument të natyrës”, tha ai për Portalin Ul-info.

Sipas fjalëve të tija, në këtë mbledhje po ashtu do të sillet vendimi për kompletimin  parcelave, të cilat ishin në rend dite të seancës së parë të rregullt të mbledhjes pranverore.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top