Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

“Home” e F.Nimanbegut: KLIPI PËR BUKURITË QË DUHET TREGUAR BOTËS

Gjithnjë e më shumë të rinj nga Ulqini, të pasionuar pas fotografisë dhe video xhirime, zgjedhin që hobin e tyre ta shfrytëzojnë për të shprehur dashurinë ndaj qytetit të tyre dhe për prezantimin e tij në mënyrën sa më të bukur.

Njëri nga to është edhe Faro Nimanbegu, i cili në shpjegimin e video klipit të tij të fundit në mes tjerash shkruan se (videoja) “nuk është për njerëzit, plazhet, bregdetin, Kalanë ose qytetin. Është për dashurinë që unë ndjej për qytetin tim të lindjes dhe mënyrën se si më bënë të ndjehem…Bukurinë për të cilën duhet përkujdesur dhe e cila duhet treguar botës”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top