Wednesday , February 26 2020
Lajmi i fundit

Hotel “Mediteran”: FILLOI SIMPOZIUMI NDËRKOMBËTAR PËR KOMUNIKACION

Jozo BriskovicNë hotelin “Mediteran” në Ulqin sot filloi Simpoziumi i 10 Ndërkombëtar “Ndërdisiplinariteti  i logjistikës dhe komunikacionit”.

Në këtë tubim shkencor, i cili do të zgjasë dy ditë, marrin pjesë rreth 60 inxhinier të komunikacionit dhe ekspertë të kësaj fushe nga shtetet e krijuar në hapësirat e ish Jugosllavisë, të cilët do të prezantohen me 33 punimet e veta.

Në organizimin e këtij simpoziumi të madh bënë pjesë edhe OJQ nga Ulqini “Shoqata për Sigurinë në Komunikacion”, kryetari i së cilës është magjistri i komunikacionit Jozo Briskoviq, i cili përshëndeti pjesëmarrësit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top