Tuesday , August 4 2020
Lajmi i fundit

Hotelet KARISMA: EDHE KËTË VIT GATI PËR BLACK FRIDAY – JAVËN E ZBRITJEVE TË PABESUESHME

 

Black FridayA e dinit që Black Friday “bie” çdoherë të premten e parë pas festës – Dita e Falënderimit, dhe është hyrje në blerjet e Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve, por edhe dita kur pothuajse të gjithë artikujt kanë zbritje të pabesueshme?

Karisma Hotels Adriatic Montenegro, me rastin e Black Friday, ka siguruar zbritje deri në 50% për pushim në rezortin më të mirë familjar në Mal të Zi – Holiday Villages Montenegro, për sezonin dimëror 2019/2020, por edhe për sezonin e ardhshëm veror.

Sezoni dimëror do të zgjasë deri më 30 prill, ndërsa mysafirët, nëse e rezervojnë pushimin e vet gjatë zbritjes për Black Friday, do të fitojnë paketën me çmim 35% më të ulët, gjersa ato, të cilët do të rezervojnë pushimin e vet për sezonin veror, i cili do të zgjasë prej me 1 maj deri me 31 tetor, do të fitojnë zbritje prej madje 50%.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top