Monday , May 25 2020
Lajmi i fundit

Hotelet të mbushur mirë: NË OTRANT RRETH 600 MYSAFIRË

Hotel OtrantQë ky sezon turistik do të jetë i mirë, dëshmon gjendja në akomodimin hotelerik.

Kështu, për shembull, në hotelin “Otrant” këto ditë pushojnë rreth 600 mysafirë, që është për tetë për qind më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar.

Shumica e mysafirëve janë nga shtetet evropiane, të cilët erdhën nëpërmjet agjencive.

Situatë e ngjashme është edhe në objektet e ndërmarrjes hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” dhe “Albatros”, si dhe në hotelin “Pallati Venecia” në Kala.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top