Tuesday , January 21 2020
Lajmi i fundit

Hoxhiq për nivelin e ujit në Valdanos: NATYRA MBROHET NGA SULMI I NJERËZVE

Valdanos 1Ekologu Xhelal Hoxhiq ka vlerësuar se fenomeni i cili ka ndodhur të hënën në Valdanos kur niveli i ujit në det është rritur për 1,5 metër është “mënyra e mbrojtjes së natyrës nga faktori antropogjen”, gjegjësisht njeriu.

Rezultat i kësaj, siç thekson ai, janë zjarret gjatë verës, mbyllja e grykëderdhjes së djathtë të Bunës…

“Tani na vjen dimri dhe mendoj se prej tani duhet të mbrohemi për mbrojtjen nga përmbytjet eventuale. Lus Zotin që mos të na përsëriten vitet 2009 dhe 2010. Prandaj duhet të veprohet shpejtë dhe të bëhen planet në këtë drejtim”, paralajmëroi Hoxhiq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top