Sunday , September 27 2020
Lajmi i fundit

Hoxhiq (SD): BAJRAMI LE TË SJELLË FAT, BEGATI DHE HARMONI FAMILJARE

Qaki Hoxha, Cazim HodzicBajrami është festë gëzimi për të gjithë besimtarët dhe njerëzit qellim mirë,  motivim për rimëkëmbjen e vlerave të vërteta dhe promovimin e mesazhit të paqes, solidaritetit, tolerences dhe respektimit ndërmjet njerëzve.

Lë të jetë kjo festë për të gjithë besimtarët e fesë islame shkas për gëzim individual dhe familjarë dhe fatsjellës, le të shërbeje si  motivim per çdo veper të mirë në interes të përgjithshëm dhe përparim të përbashkët.

Bajrami i Ramazanit është festë e dhembshurisë, dhuntisë, bashkimit dhe barazisë e drejtësisë sociale.

Kjo festë sjelltë per ju dhe të afermit tuaj fat, begati dhe harmoni familjare.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top