Wednesday , September 30 2020
Lajmi i fundit

Hoxhiq: TË VENDOSEN KAMERAT QË TË PARANDALOHET DEVASTIMI I NATYRËS

MavrijanDrejtori Ekzekutiv i OJQ “Hapi i gjelbër” Xhelal Hoxhiq tha se është i habitur me vandalizmin në Panoramën mbi Valdanos, si dhe me mbeturinat dhe materialin ndërtimor të cilin në mënyrë ilegale e deponojnë në atë hapësirë dhe në Ullishtë.

“Mendoj se është koha të vendosen kamerat, sepse nuk shoh mënyrë tjetër për të parandaluar devastimin e pronës dhe natyrës”, tha ai.

Sipas fjalëve të tija, organet inspektuese duhet të jenë më të vendosur ndaj devastuesve të mjedisit jetësor, sepse ajo është resursi më i madh i joni.

“Këtë bukuri e trashëguam jo vetëm nga paraardhësit por edhe nga pasardhësit. Dhe atyre duhet të ju lëmë që mos të na mallkojnë”, shtoi Hoxhiqi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top