Thursday , May 23 2019
Lajmi i fundit

Hulumtimi i CEDEM: SHQIPTARËT MË SË SHUMTI PËR NATO

Cedem 1Qendra për demokraci dhe të drejtat e njeriut (CEDEM) në fund të shtatorit ka kryer hulumtimin e madh për përkrahjen e qytetarëve të Malit të Zi për anëtarësim të këtij vendi në NATO.

Nga ky hulumtim shihet qartë që Shqiptarët bindshëm më së shumti dëshirojnë që Mali i Zi të anëtarësohet në këtë aleancë ushtarake-politike.

Sipas hulumtimit të CEDEM, 75,9 për qind e Shqiptarëve dhe 53,8 për qind e Boshnjakëve/Muslimanëve i japin përkrahje anëtarësimit të plotë të Malit të Zi në NATO.

Njëkohësisht, vetëm 9,3 për qind e Serbëve dhe 39,8 e Malazezëve janë pro anëtarësimit në Aleancë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top