Thursday , January 21 2021
Lajmi i fundit

Imazhi në trungun e ullirit

Artisti nga Shkodra Muhamet Trepçi është i lindur në Shkodër para 63 vitesh. Është i njohur si njeri i fascinuar me trungun e shenjtë të ullirit në të cilin zbulon imazhe mahnitëse.

“Dhe Ismail Kadare flet për aftësinë e kësaj peme jetëgjate të fotografoj jetën, objektet rreth vetit”, pohon Trepçi. Duke i parë këto fotografi, duket që shkrimtari i madh ka të drejtë.

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top