Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Iniciativa qytetare: DORËZUAM PADINË KUNDËR FORCËS

Vasel, Genci, Nazif, SmajlNga Iniciativa qytetare (IQ) nga Tuzi është njoftuar se kanë dorëzuar padi në Gjykatën themelore në Ulqin kundër Forcës së re demokratike për shkak të mosrespektimit të marrëveshjes së koalicionit.

“Ato neve nuk na dhanë një pjesë të parave për fushatë zgjedhore, ndalen ndarjen e mjeteve dhe nga nëntori i vitit të kaluar duhet të merrnim mandatin në Kuvend. Kështu që tani po veprojmë nëpërmjet procedurës së rregullt me padi”, deklaroi funksionari i lartë i kësaj organizate politike Vasel Sinishtaj.

IQ, siç mësojmë, në këtë kontest do ta përfaqësojë avokati nga Podgorica Dragan Shoq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top