Monday , August 10 2020
Lajmi i fundit

Iniciativa Qytetare: MARSHI I ARDHSHËM PROTESTUES ME 14 DHJETOR

 

Iniciativa QytetareNga Iniciativa Qytetare (IQ) të premten shprehën revoltën për shkak të vendimit të Komunës së Ulqinit që të shiten rreth 8.000 metër katror tokë në Pyllin e Pishave.

Ato ftuan të gjithë qytetarët e Ulqinit që ta kundërshtojnë këtë vendim, të mos lejohet ndërtimi në Pyllin e Pishave dhe për datën 14 dhjetor paralajmëruan marshin e ri protestues.

„Plazhet i kemi të mbyllura me dry, bregdetit – të mirës publike nuk mund ti afrohemi si dikur. Ne jemi të mbyllur në qytetin e vet“, thanë nga IQ.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top