Wednesday , September 30 2020
Lajmi i fundit

Inspekcioni: NË SHËNJESTËR PLAZHET

Velika Plazha, Plazhi i madhNga Ministria e financave të Malit të Zi është paralajmëruar që do të vendoset dhe kategoria e re e parregullsive të cilat qytetarët do të kenë mundësi ti lajmërojnë gjatë sezonit të ardhshëm turistik me emrin – Parregullsitë në plazhe.

Qytetarëve janë dhënë në dispozicion tre mundësi të lajmërojnë parregullsitë e vërejtura: nëpërmjet aplikacionit në celular “Budi odgovoran”, faqes së internetit www.budiodgovoran.me dhe numrave të telefonit të Drejtorisë së tatimeve – 19707 apo Drejtorisë për punë inspektuese 080 555 555.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top