Wednesday , July 8 2020
Lajmi i fundit

Inspekcioni: PËR DILERËT E DHOMAVE DËNIMI 150 EURO

Ulcinj, Ulqin, PanoramaEdhe këtë verë në hyrje të qyteteve bregdetare mund të shihen dilerët e dhomave të cilët mbushin, para së gjithash, objektet që nuk janë të regjistruar. Kështu fitojnë përqindjen të cilën askush nuk e taton, njëjtë sikur dhe qiradhënësit e paligjshëm të dhomave.

Nga Drejtoria për punë inspektuese është thënë Portalit Analitika që dënimi për dilerët e dhomave është 150 euro, për të cilat janë kompetent gjithsej 14 inspektorë për turizëm që punojnë në Bregdet.

“Dënimi për të ashtuquajturit “dilerë” të dhomave të cilën e jep inspektori është 150 euro. Për qiradhënësit e parregullt të dhomave ajo është po ashtu 150 euro”, thonë në Drejtori.

3 comments

  1. “në hyrje të qyteteve bregdetare mund të shihen dilerët e dhomave”

    Po ne stacionin e autobuseve? A ka dike qe mund te na ofroje strehim po te vijme ne Ulqin me autobus pa rezervim hoteli etj.?

    • Ne dalje te stacionit te pret info punkti i organizates turistike, plot informacione dhe i sigurt e po ashtu menyre bashkekohore… tung e mire se vini

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top