Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

Inspeksioni komunal: URDHËROHET HEQJA E DY OBJEKTEVE NË RANË

 

ProvocateurPolicia komunale e Komunës së Ulqinit në bazë të procesverbalit ka urdhëruar qiramarrësve të deritashëm heqjen e objekteve të përkohshme “Big Ben” dhe banakut të hapr “Provocateur” në Ranë.

Siç thuhet, afati për zbatimin e këtij vendimi është shtatë ditë nga pranimi i tij, ndërsa ankesa nuk e shtynë zbatimin.

Dorëzuesit e padisë, Momçillo Rudoviq, Goran Shqekiq dhe Mario Kaçinari kanë thënë se do të dorëzojnë paditë prokuroritë kompetent për uzurpimin e pronës shtetërore kundër qiramarrësve të deritashëm.

One comment

  1. E ju vraft Zoti ju pi komune, vet ja keni nap lejet me punu e tesh doni mi hek. Tan persmrapcit p nji gja persmarit. Leni deri mas sezone si mas t duket keq aja virane aty e mas sezone mi hek tan edhe me ba park per fmi. Edhe, ma me randsi se kta jan shpijat pa leje si dalin athu se i mjellen dikush naten. Leni punt e thata, bani dicka per popull se ata ju kan nap fotelat e ju pa mushni xhepat, u mytshi aty

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top