Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Instituti: MASA TË REJA PËR ULQIN, TË MËRKURËN 40 RASTE TË REJA!

CoronavirusInstituti për Shëndetin Publik publikoi të mërkurën masat e reja epidemiologjike për Ulqin.

– urdhërohet ndalimi i punës së shoqërive ekonomike të cilët ushtrojnë veprimtarinë hotelerike (restorantet, kafenetë…)

– urdhërohet ndalimi i punës së automatëve për shitjen e pijeve në kuadër të pikave të karburantit dhe objekteve të tjera, ndalohen aktivitetet për fëmijë dhe të rritur në ambiente të hapura (park lojërash,….)

– shoqëritë ekonomike dhe objektet tjera të cilët punojnë me ushqim janë të obliguar të largojnë inventarin.

Përndryshe, të mërkurën në Ulqin u evidentuan 40 raste të reja, ndërsa numri i përgjithshëm i të infektuarve me COVID – 19 është 318.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top