Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Instituti: MBYLLET ULQINI

Institut za javno zdravlje Nga Instituti për Shëndetin Publik njoftuan se në Ulqin, prej sot, do të jenë në fuqi masat e veçanta.

Kjo do të thotë se ndalohen tubimet në ambiente të hapura dhe të mbyllura, ndalohet puna e objekteve hoteliere, shoqërive ekonomike të cilët merren me shitjen e produkteve joushqimore, ndërsa lejohet puna e atyre që japin shërbime me interes publik.

Po ashtu, ndalohet puna e institucioneve edukativo – arsimore, përkatësisht kopshteve, shkollave, fakulteteve, dhe kalohet në mbajtjen e mësimit online.

Qytetarëve të Ulqinit i rekomandohet që mos të lëshojnë territorin e kësaj komune për të ndaluar përhapjen e epidemisë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top