Wednesday , March 20 2019
Lajmi i fundit

Investime në Shtëpinë e shëndetit: NIS VENDOSJA E PLLAKAVA NË PËRDHES

Shtepia e shendetit, Dom zdravljaNë Shtëpinë e shëndetit në Ulqin këto ditë po vijojnë punimet në vendosjen e pllakave në tërë katin përdhes.

Sipas fjalëve të drejtorit të këtij institucion dr. Pavle Marnikoviq, bëhet fjalë për sipërfaqen prej rreth 600 metër katror.

„Vlera totale e investimit është 27 mijë euro. Ajo financohet nga të ardhurat vetanake“, shtoi ai dhe paralajmëroi një sërë investimesh të tjera në modernizimin e këtij objekti dhe të tërë pajisjeve në Shtëpinë e shëndetit.

One comment

  1. Pse nuk i rregullen te gjitha wc- tualetet? I ka rregullu disa por ne repartet kryesor nuk jan prekur. Sikur ta vizitonte inspeksioni sanitar menjeher do ti vente pullen e kuqe. Zbukurimet kozmetike jan kot nese nuk rregullon problemet kyçe. Politika politik!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top