Thursday , June 20 2019
Lajmi i fundit

IPA programi i Malit të Zi me Shqipëri dhe Kosovë: PREZANTOHET BULETINI

Komisioni europian, Evropska komisija, European CommissionSekretariatet e përbashkëta teknike për programet e bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Kosovë dhe Mali i Zi – Shqipëri 2014-2020, me seli në Podgoricë, prezantoi edicionin e parë të buletinit “Përmirësimi i bashkëpunimit”.

Në këtë mënyrë opinioni i gjerë do të njoftohet për aktivitetet e përbashkëta në kuadër të këtij IPA programi.

Në buletinin, i cili është në gjuhën angleze, malazeze dhe shqipe, u prezantuan informatat më të rëndësishme për ngjarjet e aktivitetet e zhvilluara. (https://www.cbc-mne-alb.org/me/ i https://cbc-mne-kos.org/me/)

Përndryshe, ky Sekretariat është përgjegjës për menaxhimin e përditshëm me program duke përfshirë edhe përkrahjen dhe këshillimin e aplikuesve potencial nga Fusha programore – pika kryesore e kontakt për aplikuesit.

Më shumë informata mund të gjeni në faqet: //www.cbc-mne-alb.org/me/o-nama/ dhe https://cbc-mne-kos.org/me/o-nama/

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top