Wednesday , January 16 2019
Lajmi i fundit

IPA Programi Mali i Zi – Shqipëri: PUBLIKOHEN REZULTATET E THIRRJES SË PARË PËR DORËZIMIN E PROPOZIMEVE TË PROJEKTEVE

Komisioni europian, Evropska komisija, European CommissionNjoftojmë publikun e interesuar se janë kontraktuar projektet me vlerë prej 2,7 milion euro në kuadër të thirrjes së parë për projekt propozime të  programit IPA bashkëpunimi ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri 2014-2020.

Tetë (8) projekte janë përzgjedh për financim, nga të cilët katër (4) në kuadër të Prioritetit Tematik 1:  Inkurajimi i turizmit, kulturës dhe trashigimisë natyrore; dy (2) në kuadër të Prioritetit Tematik 2: Mbrotja e mjedisit, promovimi i ndryshimeve klimatike dhe masave për zbutjen e tij, menaxhimi dhe parandalimi i rreziqeve; dhe dy (2) në kuadër të Prioritetit Tematik 3: Promovimi i punësimit, lëvizshmëria e krahut/ofertës së punës dhe përfshirjes kulturore dhe sociale përmes kufirit.

Në zbatimin e projekteve do të marrin pjesë 30 organizata/institucione partnere nga të dy anët e kufirit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top