Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

Ishulli i Bunës: PIKA NË TË CILËN BASHKOHEN TOKA, DETI DHE QIELLI

Ada e BunesIshulli i Bunës dhe lumi Buna janë parajsë e vogël për njerëz dhe shpendë, e ato që i shohin një herë, e veçanërisht i përjetojnë, vazhdimisht i kthehen.

Sepse, ka një pikë në Tokë për të cilën njeriu është i lidhur, e shumëkush do të thotë se ajo është Ishulli i Bunës.

Aty njeriu e përjeton dhe fenomenin optik të llojit të vet, pikën ku bashkohet toka, deti dhe qielli.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top