Saturday , February 23 2019
Lajmi i fundit

Ivançeviq: KËTË VIT FILLIMI I TURIZMIT SERIOZ NË ULQIN

Purko IvancevicKryetari i Këshillit për Turizëm të Dhomës Ekonomike Dragan Ivaçeviq deklaroi se “këtë vit kemi fillimin e zhvillimit të turizmit serioz në Ulqin”.

Sipas fjalëve të tija, me kalimin e kohës, shfaqen problemet sa i përket infrastrukturës, rregullimi i së cilës vonon tradicionalisht, si dhe të ekonomisë informale dhe numrit të madh të kapaciteteve në pjesën akomoduese dhe format të tjera të ofertës turistike të cilët vazhdojnë të jenë në zonën informale.

Ivançeviq tha se punimet ndërtimore duhet të ndalohen gjatë sezonit turistik në vendet ku zhvillohet veprimtaria turistike.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top