Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Nga e mërkura deri të premten në Ranë: PROVONI MAKINAT “VOLVO” NË EVENIMENTIN “FREEDOM TO MOVE”

Makinat “Volvo” janë prodhim i dizajnit të jashtëzakonshëm skandinav, e të cilët, deri tani, janë treguar më së miri në zbulimin e hapësirave të ndryshme. Mirëpo, përparësia e tij mund të zbulohet drejtpërdrejtë në rrugë.

Prandaj na u bashkëngjitni në karvanin “FREEDOM TO MOVE”, i cili nga prilli deri në shtator udhëton nëpër rajonin e Adriatikut dhe tani, më në fund, mbërrin në Mal të Zi.Volvo-v60-cross-country

Volvo Cars Mali i Zi ju fton në evenimentin “FREEDOM TO MOVE” në Ulqin, në Ranë, Plazhi i Vogël, prej me 29 deri me 31 maj.

Në evenimentin “FREEDOM TO MOVE” do të njoftoheni për herë të parë me modelet e rinj S60 dhe V60 Cross Country, si dhe automjetet tjera Volvo, ndërsa të gjithë makinat do të mund të testohet në vozitje.Volvo

Makinat inovuese Volvo mund t’i përjetoni në Ulqin!

Lajmërohuni për vozitjen testuese në:

https://www.volvocars.com/me/freedom-to-move?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=hero_image&utm_campaign=freedom_to_move

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top