Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Juria e gazetës së Zagrebit: NUKOLAIDIS NË RRETHIN E NGUSHTË PËR ÇMIMIN

Në rrethin e ngushtë për çmimin e njohur letrar të cilin e jep “Jutarnji list” i Zagrebit për veprën më të mirë prozë të botuar në vitin 2012 ndodhet edhe shkrimtari dhe kritiku nga Ulqini Andrej Nikolaidis.

Në garë për këtë çmim me prestigj ai merr pjesë me romanin “Shtyrje. Paresia” (Odlaganje. Parezija). Kjo vepër fletë për “rastin Nikolaidis” me autofefleksionet përcjellëse dhe shumë mirë është e bashkuar me tregimin për zhdukjen e një prifti i cili autorit i duket intrigant për shkrimin e romanit. Bëhet fjalë praktikisht për një trilerë ku ashpër dënohet gënjeshtra hipokrite.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top