Monday , May 28 2018
Lajmi i fundit

Kajoshaj për Komunën e Tuzit: KEMI EKSPERIENCA NEGATIVE, EKZISTOJNË DYSHIME

Fadil KajoshajKryetari i Kuvendit të Komunës urbane të Tuzit dhe funksionari i lartë i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Fadil Kajoshaj ka thënë pritet për t’u parë se a do të bëhet Tuzi komunë e pavarur në vitin 2018.

Ai për të përjavshëm në gjuhën shqipe “Koha javore” ka thënë se ky vendim i Qeverisë është i pritur pasi ekziston marrëveshja mes koalicionit “Shqiptarët e vendosur” dhe PDS-së që në seancën pranverore, parlamenti i Malit të Zi duhet vendosur në lidhje me komunën e plotë të Tuzit.

“Se a do të jetësohet diçka e tillë në kuptimin e plotë të fjalës, mbetet për t’u parë pasi në bazë të përvojës negative të deritashme, ekzistojnë dyshime”, theksoi Kajoshaj.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top