Thursday , January 28 2021
Lajmi i fundit

Kampionati ONLINE në forma: ANËTARËT E KT “ULQIN” NË KAMPIONATIN E EVROPËS

TaekwondoFederata Europiane e Taekwondo-së në bashkëpunim me kompanin DAEDO do të organizojnë kampionit e parë ONLINE në diciplinën e Formave.

Kampionati do të mbahet me datë 04-10.05.2020 Live në rrjetin Youtube nëpërmjet kanalit zyrtarë të Taekwondo-së Europiane. Një aktivitet i cili për herë të parë do të mbahet në këtë mënyrë si rezultat i situatës aktuale që ka shkaktuar pandemija Covid-19.

Shtatë sportistë nga klubi i Taekwondo-së Ulqini do ta përfaqësojnë qytetin e Ulqinit dhe shtetin e Malin e Zi në kampionatin Europian për Forma ku gjithësejtë janë paraqitë 1254 sportistë.

Sportistët nga Ulqini janë: Medina Kanacevic, Sumeja Bisha, Amra Dushku, Vesa Dervishi, Dion Mustafa, Sara Dervishi i Hana Tivari.

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top