Thursday , July 9 2020
Lajmi i fundit

Kaos në brigjet e Bunës: ZHURMË, SKUTERË, NDOTJE…

Ada Bojana, Ada e Bunes, rijeka Bojana, lumi BunaKëtë vit kanë eskaluar problemet në brigjet e Bunës. Ajo gjithnjë e më pak është vend i relaksimit dhe pushimit.

Në shumë tarraca të shtëpizave, të cilat shfrytëzohen ose jepen me qira, e janë rreth 450, deri në orët e vona organizohen parti. “Brigjet e Bunës janë bërë një disko e madhe e hapur”, pohojnë vendasit.

Përndryshe, gjatë ditës problem janë edhe skuterët, të cilët me shpejtësi të madhe vozitën nëpër këtë lum.

Tash disa ditë uji në Bunë është i papastër dhe në te mund të shihen ngjalat e ngordhura.

One comment

  1. ju past daja, bani qejf marr daj, se jeta fluturan.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top