Monday , March 8 2021
Lajmi i fundit

Karamanaga: NË KALA CDO GJË MË E BUKUR ME PROFESOR PEKUN

Më duket se nën tingujt e violinës e virtuozit të muzikës, profesor Ramazan Pekut, gjithçka në Kala është më bukur. Një atmosferë të cilën e krijon ky mjeshtër i muzikës, ndërmjet mureve të lashtë të Kalasë tonë 2500 vjeçare, të qetëson, shpirtin të relakson…

Në Skenën verore në Kalanë e Ulqinit, aty ku dikur, edhe Servantesi i ka kënduar Dulcinees, një vajzës të bukur nga Kalaja, mysafirët dhe adhuruesët e muzikës, kanë përjetuar çaste të paharruara..Edhe të premtën, si suprizë e profesor Ramazan Pekut, Gjylije Pelingu, një vajzë ulqinake, më zërin e saj të bukur, e ka qendisur Kalanë dhe skenën ndërmjet mureve të Kalasë.

Prandaj, ka çaste dhe momente të cilat duhet të mbahen në kujtesë dhe mos të harrohen…

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top