Monday , June 1 2020
Lajmi i fundit

KARAMANAGA: Objekti në pjesën e poshtme të Qytetit të vjetër pikë e zezë

Shoqata e miqve dhe admiruesve të Qytetit të vjetër “Kalaja” ftoi organet kompetente që më në fund të gjejnë pronarin e objektit në pjesën e poshtme të hapësirës unike arkitektonike. “Ky objekt ka prishur plotësisht pamjen dhe ambientin e Qytetit të vjetër, kështu që organet kompetente të komunës së Ulqinit duhet të vendosin për fatin e tij”, theksohet në deklaratën nga mbledhja e qytetarëve të Kalasë e nënshkruar nga kryetari i shoqërisë Ismet Karamanaga. Ai pohoi që kjo ndërtesë e betonit “është pikë e zezë e Qytetit të vjetër”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top