Sunday , August 18 2019
Lajmi i fundit

Karisma: HAPET NJË NUMËR I MADH I VENDEVE ATRAKTIVE TË PUNËS

KarismaKarisma Hotels & Resort ftoi qytetarët e Ulqinit, në veçanti të rinjtë që të lajmërohen për punësim në këtë grupim hotelerik për punët në Holiday Village Montenegro dhe Long Beach Hotel Montenegro në Plazhin e Madh.

Nga Karisma theksojnë se ofrojnë atmosferën e punës dhe dinamike në kompaninë ndërkombëtare, të ardhurat atraktive dhe mundësinë për avancim profesional në kompani, përmes trajnimeve të ndryshme.

Nëse jeni të interesuar dërgoni biografinë Tuaj të punës (CV) në formatin PDF ose Word, fotografinë e kohëve të fundit dhe rekomandimet eventuale, në këtë adresë:

Karisma Hotels Adriatic Montenegro d.o.o.
Velika plaza bb.
85360 Ulcinj, Crna Gora
dhe/ose
në adresën e e-mailit:
hrmanager@hvmontenegro.com
humancapital@hvmontenegro.com

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top