Monday , May 25 2020
Lajmi i fundit

“Karisma Hotels Adriatic”: AMBIENTI NATYROR NË PLAZHIN E MADH

Karisma“Karisma Hotels Adriatic” ka përgatitur projektin e adaptimit dhe rikonstruktimit të hoteleve “Belvi” dhe “Olimpik” të cilat planifikon ti qiramarrës në Plazhin e madh.

Siç mëson Portali Ul-info, ky grup hotelerik, në të cilin është edhe “TUI” gjerman, planifikon që në vend të 850 ekzistues të jenë katër herë më shumë shtretër, gjegjësisht 2.500.

Po ashtu, të gjithë objektet e planifikuara duhet të përshtaten me ambientin natyror.

Nëse çdo gjë do të shkojë me dinamikën e planifikuar, mysafirët e parë në objektet e rikonstruktuara të resortit të kategorisë së lartë në Plazhin e madh do të mund të pushojnë në sezonin 2019.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top