Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

Karisma Hotels Adriatic – kompania me rritje më të shpejtë në Evropën juglindore: NDAHET SHPËRBLIMI BRAND LEADER AWARD

Karisma 2Grupi hotelerik Karisma Hotels Adriatic pjesë e Karisma Hotels & Resort fitoi shpërblimin Brend Leader Awart në SEET (South East Europe Tourism / Tregu turistik i Evropës Juglindore) konferencën si kompania me rritje më të shpejtë në fushën e turizmit në Evropën Juglindore.

Me këtë shpërblim Karisma Hotels Adriatic kurorëzon sezonin në të cilën nga muaji maj i këtij viti realizoi hapjen e Holiday Villages Montenegro dhe The Long Beach Hotel Montenegro në Ulqin, si dhe të hotelit Allure Pallazzi Kotor Bay by Karisma në Kotor.

Suksesi është akoma më i vlefshëm nëse merret parasysh që sezoni ishte jashtëzakonisht i mirë me përqindje të lartë të akomodimeve të mbushura.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top