Friday , April 3 2020
Lajmi i fundit

Karisma Hotels Adriatic Montenegro: EDHE KËTË VIT NË PANAIRIN E TURIZMIT NË BEOGRAD

KarismaKëtë vit Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në Beograd, i 42 me radhë, u mbajt me parullën „Put pod noge“, e grupimi „Karisma Hotels & Resorts“ hotelet e veta i plasoi me ofertën „Pjesak pod noge“ (rëra poshtë kombëve).

Holiday Villages Montenegro dhe i porsa rinovuari The Long Beach Hotel Montenegro ishin oferta e sivjetme kryesore e Karismes në panair, të dy të vendosur në Plazhin e Madh të mrekullueshëm.

Atë çfarë ne të gjithë e dijmë, e përsëriti dhe skuadra shitëse e hoteleve të Karismës klientëve të vet – Ulqinin, Plazhin e Madh, si dhe ofertën gjithëpërfshirëse të Malit të Zi ia ofroi vizitorëve potencial, me rërën nën këmbë, perëndimet magjepse të diellit, si dhe shërbimin i cili ndjek pushimin e shkëlqyeshëm mesdhetar.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top